Μια εναλλακτική άποψη με εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι η πατητή ή σπατουλαριστή μαρμαροκονία.
Οι βασικές διαφορές σύστασης του εν λόγω κονιάματος από την τσιμεντοκονία είναι η πλήρης απουσία τσιμέντου, ενώ περιέχει κόκκους μαρμάρου έναντι της πυριτικής χαλαζιακής άμμου.
Η διαφορά όμως που οδηγεί τον τελικό χρήστη στην επιλογή της πατητής μαρμαροκονίας έναντι της πατητής τσιμεντοκονίας, είναι η τελική υφή και όψη του υλικού, η οποία δεν παρουσιάζει διακυμάνσεις της σπάτουλας, ενώ έχουμε την δυνατότητα για αναρίθμητους συνδυασμούς συνόλου κόκκων ανά τετραγωνικό εκατοστό βάσει της επιλογής μας σε μέγεθος κόκκου.

Με την πρόσμιξη χρώματος μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση επιθυμούμε. Η εταιρεία μας διαθέτει 50 βασικές αποχρώσεις αλλά παρέχει τη δυνατότητα της επιλογής οποιασδήποτε RAL-NCS απόχρωσης.
Η πατητή μαρμαροκονία επιδέχεται προστατευτικό βερνίκι που της προσδίδει γυαλιστερή, σατινέ ή ματ όψη.
Οι πιο διαδεδομένες εφαρμογές της αφορούν εξωτερικά και εσωτερικά δάπεδα, μπάνια, ντουζιέρες, σκάλες, χτιστούς πάγκους και άλλες σταθερές επιφάνειες.
Είναι ιδανική λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Μικρό πάχος 2,2~2,5 χλστ
  • Μεγάλη ταχύτητα εφαρμογής: Για εφαρμογή έως 300μ2 απαιτούνται 8-10 ημέρες
  • Εφαρμόζονται απευθείας πάνω σε οποιοδήποτε υπόστρωμα (πλακάκι,λείο μπετόν, γυψοσανίδα – τσιμεντοσανίδα, ξύλο, μωσαϊκό, μάρμαρα, πορσελάνη, παλαιά τσιμεντοκονία, παλαιό βιομηχανικό δάπεδο, θερμομπετόν)

  • Δεν χρειάζονται αρμούς διαστολής ανεξαρτήτως του μεγέθους της εφαρμογής λόγω μεγάλης ελαστικότητας (δεν χρειάζονται ενίσχυση με δίχτυ).
  • Ιδανική λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα.
  • Μπορούν να εφαρμοστούν σε δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση.

intonachino1

Intonachino Classico “700”

Bericalce
IMG_2258

Intonachino Floor

Bericalce
DSC_0051

Intonachino Floor Fine

Bericalce
IMG_1580

Marmorino Floor

Bericalce
mp3

MP3, MP5, MP7, MP35, MP51

Frescolori
floor-MP73-b

Marmo Floor Normal

Impex
IMG_1644

Marmo Floor Fine

Impex
impex1

Marmorino Νaturale

Impex
DSC_0023

Marmorino Αrkadia

Impex
impex2

Marmorino Pasta Media

Impex